Sekspomm Jordan saab taas tanu alla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Reid
Alex Reid Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM
Põhiliselt oma suurte rindade poolest tuntud Briti tõsielukuulsuse Katie Price’i ehk Jordani kallim avaldas, et plaanib naise kätt paluda.

Alex Reidi nime kandev puurivõitleja avalikustas oma romantilised plaanid eile õhtul, vahendab Digitalspy.

«Palun teda kindlasti endale naiseks ja olen kindel, et ta vastab jaatavalt. Võib-olla palun ta kätte telesaates,» rääkis Reid.

«Üks idee on selline, et teen ettepaneku saates kaamerate ees, aga ma olen kindel, et teen õigesti, mis ka ei juhtuks. Ma pole kunagi varem midagi sellist tundnud,» kirjeldas mees oma tundeid.

«Olen kindel, et Katie tunneb sama. Tean, mis tunne meil koos olles on. Katie’iga koos olles tunnen seda 24/7,» õhkas Reid.

Mees lisas, et on kalli kihlasõrmuse jaoks raha säästnud. «Tahan parimat, mida endale lubada võin. Katie’il on väga õrnad käed ja väga spetsiifiline maitse,» ütles mees. Ta lisas, et on välja valinud roosa teemantiga ehte.

«See sõrmus peab sobima Katie-sugusele printsessile. See peab olema selline, mida ta igavesti kalliks pidada ja armastada saaks,» lisas 34-aastane Reid.

Mehe sõnul pole tal kahtlustki, et kallim abieluettepaneku vastu võtab.

«Ma tean, mida tahan ja ma saan selle. See armastus on võitlust väärt. Teeksin mida iganes, et see nii läheks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles