Superstaarisaatest lahkus Anis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaate neljas finaal. Marten Kuningas
Superstaarisaate neljas finaal. Marten Kuningas Foto: Karli Saul

Pühapäevaõhtuses «Eesti otsib superstaari» saates astusid kuus finalisti üles lauludega, mis nende endi meelest neid kõige paremini iseloomustavad.

Televaatajatelt said kõige vähem hääli Getter ja Anis. Saatest langes Anis.

Esinejad ja laulud:

Jaanus Saago, «Teisel pool vett»

Mihkel Raud: Ma tean, et sa oled haige ja et sul on hääl ära. Ma ei kavatse sind sellest sõltumata hellitada ja ma ei peagi. Esinemine oli absoluutselt suurepärane ja hiilgav. Armas ja liigutav. Senini sinu parim.

Maarja-Liis Ilus: Nõustun Mihkliga. Mõjud kitarriga laval hästi. Mõnus, rahulik. Esimest korda laulsid tõesti südamest ja see lugu jõudis minuni.

Rein Rannap: Teised on kõik ära öelnud juba. Mõjusid väga positiivselt.

Birgit Varjun, «Dear Mr. President»

Maarja: See akustiline voor on täpselt minu maitsele täna. Hea oli kuulata. Võibolla vahepeal oli seda lugu, mida jutustasid, raske jälgida. Mulle meeldis sinu pingevaba olek.

Rein: Näitasid end teisest küljest ja selline rahulik jutustamise laad sobis väga hästi. Mõjus loomulikult, vabalt, suurelt - kõige paremas mõttes.

Mihkel: Minu meelest sinu parim esitus. Puhas, ilus, liigutav. 

Ott Lepland, «Hüvasti kollane koer»

Rein: Väga hea klaverimäng, see annab kindlasti palju juurde. Tekst oli minu maitse jaoks natuke sentimentaalne ja naiivne. Kui liiga pikalt kordad, jääb natuke monotoonseks ja üheplaaniliseks.

Mihkel: Kui te kõik nii hästi laulate, on mul hästi keeruline.

Maarja: Väga suur pluss, et mängid hästi klaverit ja vokaalselt oli ka hea. Üks viga, mida mina olen ka teinud -  eestikeelses loos on tähtis, et välteid ei ajaks valeks, mind jäi see häirima. Muidu hea nagu alati.

Getter Jaani, «The Climb»

Mihkel: Väga hea lugu oli, mulle väga meeldis. Esinemine oli tänastest siiamaani kõige parem. Mulle läks väga südamesse. Mõnedele meeldib seda ameerika magussüdant mängida, aga sina oledki selline. Mulle väga meeldis.

Maarja: Natukene norin selle kallal, et klammerdusid liigselt mikrijala külge. Loovalik superhea ja esitus ka.

Rein: Loovalikus ma küll kindel pole. Kui varem oled leidnud trumbid, siis täna jäi kahevahele. Minu jaoks jäi see esinemine algusest peale natuke harilikuks.

Anis Arumets, «The Kill»

Maarja: Mõjusid väga hästi, kitarriga oli sind huvitav vaadata. Meeldis loo algus, selles registris tulid esile sinu hääle värvid. Laulsid täna väga puhtalt.

Rein: Näitasid hääleulatust, see oli hea. Mulle meeldis just see osa, mis Maarjale ei meeldinud. Peaksid otsima oma hääles rohkem kõlavärve.

Mihkel: Isegi mulle meeldis su esinemine täna. Muidugi oli asju, mis olid pahasti, aga üldmulje oli hea.

Marten Kuningas, «Space Oddity»

Rein: Mulle meeldis rohkem see lõpuosa, siis tundus, et tuli elu sisse, hakkasid aktiivsemalt laulma.

Mihkel: Oht üle kruttida on alati, aga minu meelest seda täna küll ei juhtunud. See oli absoluutselt suurepärane. Väga kihvt, mulle väga meeldis.

Maarja: Tahaks Reinule vastu vaielda. Mulle just meeldis, et alustasid ühtmoodi ja see lugu arenes. Et võtsid poole loo pealt uue energia ja andsid loole juurde. See oli suurepärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles