Säästutibi Lindsay Lohan nõudis taas tasuta asju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
Hiljuti baaris jookide eest maksmisest keeldunud Lindsay Lohan liigub järjekindlalt säästutibi tiitli poole – sel nädalal nõudis näitlejanna ühest butiigist suurt kogust tasuta riideid.

Staar esitas oma nõudmise Los Angeleses asuvale butiigile Kitson, vahendab Digitalspy.

Kokku soovis Lohan saada 15 000 dollari ehk enam kui 150 000 krooni eest tasuta riideid. Oma soovi seekord mitte maksta põhjendas neiu sellega, et on poe püsiklient.

Paraku keeldus Kitson aga staari soovi täitmisest ning selle esindaja teatas, et poe omanikud on Lohani peale solvunud.

Nimelt on paksu verd tekitanud see, et Kitson müüb Lohani disainitud leggings’eid, kuid staar pole müügi edenemisele mingil moel kaasa aidanud.

«Oleme tegelikult väga solvunud,» teatas poe esindaja. «Asjaolud on muutunud ja nüüd on meist tema klient saanud. Me kulutasime tema leggings’itele 50 000 dollarit, aga ta pole kolm aastat siin poes käinud.»

«Ta oleks pidanud müüjatele küpsiseid tooma, et neid oma leggings’ite müümise eest tänada, sest ta ei tee mitte midagi. Me ei tea, kas jätkame nende müümist,» lisas poe esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles