Pärnus jagatakse tasuta kallistusi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paariskallistamise rekordil osales Pärnu kuursaalis 144 paari. Täna jagatakse Pärnus kallisid puhtamuidu.
Paariskallistamise rekordil osales Pärnu kuursaalis 144 paari. Täna jagatakse Pärnus kallisid puhtamuidu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kümme päeva enne rahvusvahelist ostuvaba päeva korraldavad noored kolmeteistkümnest riigist Flashmobi, mille ajal jagavad nad Pärnus tasuta kallistusi ja eksponeerivad liikuvat näitust.


Ürituse ühekorraldaja Mattias Luha teatel soovib rahvusvaheline kallistusmeeskond täna inimestele meelde tuletada, et jõulud ei ole ostlemise, vaid hoolimise aeg. Sellepärast jagavad noored täna tasuta kallistusi 11-12 Papiniidu Rimis ja 15-16 Port Arturi ostukeskuses.



Lõuna ajal eksponeeritakse Port Arturi ostukeskuses ja kesklinnas liikuvat näitust, mis juhib tarbijate tähelepanu nende igapäevaste otsuste globaalsetele tagajärgedele.

Üleilma populaarne Flashmob on uudne viis inimeste tähelepanu tõmbamiseks sotsiaal- ja keskkonnateemadele. Pärnus läbiviidava Flashmobiga keskendutakse eestlaste ostuharjumustele ja nende laiemale mõjule. Flashmobi näeb kell 17 Port Arturis ja kell 17.45 Rimis.

Üritusi korraldavad koolitusel "Getting Glocal" osalejad. Pärnusse on tulnud noored 13 riigist, et leida lahendusi inimeste tarbimisteadlikkuse tõstmiseks ja innustada neid tegutsema. Nädalast koolitust toetab programm Euroopa Noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles