«Saladused» lavastas kaks lugu isadest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. novembri "Saladused"
16. novembri "Saladused" Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 tõsieluline saade «Saladused» rääkis kaks lugu, milles oli tähtis roll isadel.

Esimeses loos sai näha koolipoissi, kes elas rahalistel põhjustel ema juures. Ema ei lubanud tal isaga kohtuda. Ema nägi pojas väikest poputamistvajavat last ning lämmatas teda oma liigse hoolitsusega. Noormees suutis siiski lõpuks emale vastu hakata ja tegi iseseisva eluga algust.

Teine lugu viis vaataja ajas tagasi 60ndate aastate maakohta. Perekonna käekäik sõltus isa joomahoogudest. Pere pisemad liikmed pidid olema täiskasvanu eest väljas ja tegema ära kogu vajaliku talutöö, millele lisaks tuli neil kantseldada ka oma isa.

12-aastane peretütar Maret polnud mitu päeva kooli jõudnud, sest isa oli taas jooma peal ning loomad vajasid talitamist. Ema saatis Mareti isa ära tooma, kuid see tüdrukul ei õnnestunud. Järgmisel päeval leidis ta isa poolkülmununa lumehangest. Kui isa kodus ärkas, hakkas ta räuskama ja püssi kõmmutama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles