Annely Peebo: ma ei unusta kunagi musitseerimist «Nooruses»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ooperidiiva Annely Peebo
Ooperidiiva Annely Peebo Foto: Erakogu
Sel nädalal tähistab legendaarne segakoor «Noorus» oma 50. sünnipäeva. Sünnipäevakontserdid «Las ma armastan Sind täna» toimuvad 19. novembril kell 19:00 Pärnu kontserdimajas ja 21. novembril kell 18:00 Estonia kontserdisaalis. 

Segakoori «Noorus» ridadesse on kuulunud palju praeguse Eesti ühiskonna silmapaistvaid tegelasi, kes «Nooruse» aegu tänagi kalliks peavad.

Annely Peebo (ooperilaulja):

«Nooruses» möödus väga oluline osa minu noorpõlvest ning see avas uksed nii inimesuhetesse, kui laia maailma. Tänu tihedatele proovidele ja rohketele reisidele tekkisid  mõnedega tõelised ja sügavad sõprussuhted, mis kestavad tänaseni.

Kuna meid oli kooris palju, on tore erinevatest valdkondadest inimesi kohata täna erinevates paikades ja siduv on  teadmine ühisest minevikust «Nooruses». Muidugi ei unusta ma kunagi musitseerimist tugeva isiksuse ja eeskuju Ene Üleoja käe all. 

Segakoor «Noorus» ootab sünnipäevale kõiki vilistlasi ja sõpru. Kohtumiseni Pärnus ja Tallinnas!

Kui soovid toetada Segakoori «Noorus» juubelihooaja muusikaprojekte, helista Elioni annetustelefonil 900 6800, toetuse suurus on 50 krooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles