Vennaskonna surnuks kuulutatud kitarrist Teet Tibar elab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tussuke - kui viiuldaja Camille Camille (hiljem lihtsalt Camille), kodanikunimega Imbi endine abikaasa Auris Rätsep teatas ajakirjanduse vahendusel, et kutsub naist hellitavalt Tussukeseks, pani see avaldus nii mõnegi inimese muigama. Pole hullu, Auris lisas, et kass kannab neil nime Nussuke. Tussuke Tussukeseks ja Nussuke Nussukeseks, aga kas poleks mõtet olnud enne natuke mõelda, kui kogu ilmale veidratest hüüdnimedest pajatada?
Tussuke - kui viiuldaja Camille Camille (hiljem lihtsalt Camille), kodanikunimega Imbi endine abikaasa Auris Rätsep teatas ajakirjanduse vahendusel, et kutsub naist hellitavalt Tussukeseks, pani see avaldus nii mõnegi inimese muigama. Pole hullu, Auris lisas, et kass kannab neil nime Nussuke. Tussuke Tussukeseks ja Nussuke Nussukeseks, aga kas poleks mõtet olnud enne natuke mõelda, kui kogu ilmale veidratest hüüdnimedest pajatada? Foto: Vennaskond
Eile õhtul selgus, et ansambli Vennaskonna kitarrist Teet Tibar, keda ekslikult surnuks peeti, on elus.

Tibarit juba nädalapäevad leinanud Tõnu Trubetsky ütles, et helistas eile bändikaaslase telefoninumbrile, lootuses, et kõnele vastab keegi, kes oskab anda infot matuste kohta.

Kõnele vastas Teet Tibar isiklikult. Mõlemad muusikud olid šokis.

Selgus, et juba 9. novembrist alates ringelnud kuulujutud Tibari surmast on liialdatud ning Vennaskonna kitarrist on elu ja tervise juures.

Trubetsky selgitas, et kuna talle teatati bändikaaslase surmast mitmest allikast, ei osanud ta infos kahelda. «Koostasin täna (eile – toim.) pool päeva Teedu elulugu. Vähemalt on tema senine elulugu nüüd kirja pandud,» oli Trubetsky hämmelduses.

Ansambel Vennaskond avaldab sügavat kahetsust eksliku info meediasse sattumise tõttu, kuid on bändikaaslase elusolemisest rõõmsas šokis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles