Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus: koolis anti mulle peksa

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poplaulja Vaido Neigaus
Poplaulja Vaido Neigaus Foto: Erakogu
Metroseksuaalist poplaulja Vaido Neigaus tunnistab Naitelehes, et kooli ajast on tal meenutada kurvastav tõsiasi: kes püüab massist eristuda, saab peksa! 

Väikeses alevis üles kavanud staarlaulja ei tahtnud teiste poiste moodi ringi käia dressides. Seepärast antigi talle peksa. 

«Kord sain korvpalliga nii kõva mataka vastu pead, et koju jõudes minestasin. Pärast seda põdesin ka tugevat depressiooni ja istusin kaks nädalat süstide ja rohtude peal,» räägib Vaido kurva loo oma kooliajast. 

Raske elu ja teismelise heitlik meel tõi poisile pähe ka enesetapumõtted. «Tahtsin end ükskord ära uputada,» tunnistab poiss.

Peale pealinna kolimist muutus aga Vaido elu nagu muinasjutus. Ta sai endale meeldiva töökoha ja palju toredaid sõpru. «Aga need kiledressides ossid, kes mind kunagi kiusasid on jäänud sinna õnnetusse saeveskisse. Mina töötan nüüd kontoris ja vaatan neile täna ülalt alla,» ei varja staarlaulja oma võidurõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles