Staarmodell Vaido Neigaus: ilma meigita tunnen end alasti

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaido Neigaus
Vaido Neigaus Foto: Indrek Galetin
Staarmodell-ja poplaulja ning eesti tuntuim metroseksuaal Vaido Neigaus tunnistab Naistelehele, et kannab oma välimuse eest täpselt sama suurt hoolt, kui üks endast lugu pidav naine.

Ilusmees Neigausi arvates peavad normaalses ühiskonnas võrsunud mehepojad end meikima ning maniküüris käima nagu naisedki. Vaidol on näiteks ka oma ihumeikar, kes jagab talle nippe ja soovitab uut meigikraami. «Ilma jumestuskreemita tunneksin end alasti,» tunnistab poiss.

«Ripsmetušš mida igapäevaselt kasutan on loodud spetsiaalselt meestele. Ostsin selle Londonist,» paljastab laulja oma ilunippe. Samuti on saanud tema asendamatuks kaaslasteks loomulikku värvi huulepulk.

Seevastu sädelevatest kreemidest, põseruužidest ja mustast silmapliiatsist hoiab mees end kindlalt eemale. «Nägin ükskord tänu mustale silmapliiatsile välja nagu pandakaru,» tunnistab Neigaus üht piinlikku meigiapsu, kui värvitud silmadega läbi lumesaju kooli jõulupeole tõttas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles