Seagripi kartuses lastakse Club Tallinna peole poole hinnaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodusea nägu
Kodusea nägu Foto: AFP / Scanpix
Ülemaailmne seagripi ennetamise kampaania on jõudnud lõpuks ka Tartu ööklubisse Club Tallinn, kuhu sel reedel ja laupäeval saab seamaskides peole lausa poole hinnaga!

«Põhiliselt külastavad meie klubi sellised tädid ja onud, keda ei murra maha isegi seagripp,» lausus Club Tallinna programmijuht Priit Seäsk ja loodab siiski, et grippi haigestunud peolised jäävad nädalavahetuseks koju ennast ravima, et mitte nakatada teisi kaaspeolisi.

«Enne peole tulekut soovitame kindlasti apteegist endale pabermask hankida. Kõik need, kes kardavad haigestuda, saavad baarist osta rohushoti mis aitab võidelda viiruse ja halva tuju vastu!»

«Meie klubi selle nädalavahetuse programmist veel niipalju, et reedel tuletame meelde üht rootslaste suurt uhkust Ace Of Base´i kes üllitas debüütalbumi «Happy Nation» 1993. aastal ning selle hittsingel «All that she wants» tuleb kindlasti ettekandele. 90-ndate suurimaid hitte mängivad raadio Uuno DJ Ahto Kruusmann ja raadio Elmari DJ Lauri Hermann. Peol jagatakse ka Uuno meeneid ja auhindu.


Laupäeval teeb DJ Vaido Pannel oma selle aasta vingeima eesti hittidega täidetud peo.
«100% Eesti muusikaga peod võivad esialgu tunduda imelikuna, kuid parima tagasiside saan just nende pidudega seoses. Luban, et seekord kõlab Club Tallinna Eesti peol veel rohkem klassikat kui kunagi varem,» lausub Eesti nr. 1 DJ Vaido Pannel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles