Mida mehe öeldud sõnad tegelikult reedavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehe sõnad võivad olla meest magusamad, kuid kas ka mõtted?
Mehe sõnad võivad olla meest magusamad, kuid kas ka mõtted? Foto: Caro / Scanpix

Tema sõnad paitavad kõrvu ja on nii ilusad, et hakka või nurruma. Mida see mees aga tegelikult mõtleb? Uurime lähemalt!


Kuulu poolest ei pidavat mehed jutukusega hiilgama, kuid seda rohkem vihjeid võib peituda igas öeldud sõnas ja lauses. Väljaanne BeQueen.de arvab teadvat, mida mehed alljärgneva kolme lausega mõelda võiksid.



Mida ütlevad sinu kogemused - kas see ka nii on?


«Sul on ilusad silmad - on sulle seda varem öeldud?»

Vana hea klassika. Ilus ja ajatu nii nagu väike must kleit, mis iga naise garderoobis varuks võiks olla.

Seda lauset armastavad esmakohtumisel kasutada mehed, keda võiks nimetada nautijateks. Nad asuvad kiiresti asja kallale ning ei venita võimaluse avanedes kuigi kaua.

Kui meelitatud naine end sarnase otsekohese mehe hooleks usaldab, siis võib ta ühtlasi kindel olla, et ta oma kauneid silmi enne esimest kukelaulu sulgeda ei saa. See mees on kui pulbitsev vulkaan, mis oma energiat sihipäraselt kasutada mõistab.


«Sa oled esimene naine, kellega ma pärast eelmist suhet koos olen.»

Stopp-stopp, alguseks liiga palju informatsiooni. Esmalt pead ise välja mõtlema, kas otsid vaid üheöösuhet või oled valmis ka suhteterapeudi rolli asuma.

Esimesel juhul oleks mõttekam uks mehe nina ees viisakalt sulgeda ja kergendatult pea vastu seina nõjatada.

Teisel juhul paku mehele tassike jasmiiniteed ning ole valmis teda ära kuulama. Sageli võib ka emalik hool mehele vägagi ligitõmbavalt mõjuda.

Ära vaid unusta, et mõnest mehest ei pruugi sa niimoodi enam lahti saadagi, ka kõige parema tahtmise korral, sest lõpuks ometi on ta leidnud õla, mille najal end tühjaks nutta.


«Sa oled minu jaoks see õige - nii kahju, et valel ajal.»

Mõned naised on midagi sarnast kuulnud rohkem kui korra. Sellised ütlused aga lausa karjuvad emotsionaalse suurpuhastuse järele.

Sellise jutuga mehed võiksid kohe otsaette musta markeri ja suurte tähtedega sõna «egoist» kirjutada. Ja selja peale ka, et igaüks seda lugeda võiks.

Ah et tema jaoks õige - seda juttu võib ta oma vanaemale rääkida. Mees on lihtsalt mugav, muud midagi. Ja kui naine ikkagi tema võrku peaks langema - nii nagu mitmed enne tedagi - ei mõtlegi mees end oma mugavustsoonist välja ajada.

Kokkuvõttes: seda laiska ja mugavat tüüpi ei tasu usaldada, see oleks paljas ajaraisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles