Anu Saagim ja Carola Madis panid karmilt pidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu ja Carola nädal aega ilma
Anu ja Carola nädal aega ilma Foto: Stiina Kase/ Just!

Täna jätkus Kanal 2 menusaade «Anu ja Carola nädal aega ilma».

Saate alguses üritasid Anu ja Carola endale tasuta lõunat välja kaubelda. Hommikumantlites naised pääsesid lõpuks nõude pesemisega, kuigi hiljem jooksis ettekandja neile järele ja palus, et nad ikka tagasi helistaks, sest ta sai omanikult peapesu.

Meie kangelased hakkasid öömaja otsima, kuid esimeses kohas ei vedanud, sest see oli inimesi täis ja lisaks ööbisid samas kohas Belgia kuningas ja kuninganna ning Anu ja Carola peletati lõpuks minema.

Teises hotellis kangelannadel näkkas ja Anu võttis numbritoa baarikapist kibekiirelt viina ning asendas selle veega. Et esimene tuba oli liiga väike, läksid nad suuremasse tuppa.

Anu luuletas administraatorile kokku maa ja ilma ning oleks ta peaaegu isegi riideid ostma saatnud, kuid lõpuks lubati noormees siiski niisama minema.

Pärast toa saamist läksid Anu ja Carola veel väheke pidutsema ning trepist oli juba keeruline üles saada ja hommik oli enam kui raske – Anu tegi vannitoas oksendamishelisid.

Hommikusöögile jäid kangelannad hiljaks, kuid kokk oli nõus kollase meedia liidritele siiski süüa andma. Ülejäänud toidust tehti võileivad ja need võeti kaasa.

Pärast söömist uurisid nad hotellis ööbinud kuulsate inimeste nimekirja ja Anu kirjutas sinna endagi nime.

Hotellist väljudes soovisid nad administraatoritele head päeva ja pääsesidki maksmata minema ning suundusid juuksurisse, sest õhtul oli nende väitel vaja ööklubisse minna.

Teate peale, et neil pole töö maksmise eest raha, läks juuksuri nägu morniks, kuid siis andis neile ülesande – tuua toidupoest tasuta toit ja siis on ka tema töö tausta.

Kas kangelannad sellega hakkama saavad, näeme järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles