Simon Cowell on enimteeniv telestaar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: WENN.com

Muusikamogul Simon Cowell on rikkaim telestaar USA tele-eetris, kuna mees teenis möödunud aastal tervelt 75 miljonit dollarit ehk üle 750 miljoni krooni.


Talendiotsingusaate «American Idol» kohtunik, kes on ka ülipopulaarse saateformaadi looja, juhib ka Suurbritannia saateid «The X Factor» ja «Britain´s Got Talent» ning on ka plaadifirma Sony BMG juhtivtöötaja, vahendab WENN.

Ajakirja Forbes andmetel teenis mees 2008. aasta juunist kuni 20009. aasta juunini 75 miljonit dollarit, edestades selle tulemusega näiteks kinnisvaraärimees Donald Trumpi, kes teenis oma mantlipärija-otsingu sarjaga «The Apprentice» 50 miljonit dollarit.

Kolmanda koha enimteenivate staaride tabelis sai telesaate «American Idol» saatejuhina tuntud Ryan Seacrest erinevate tele- ja raadioülesastumiste eest teenitud hiigelsummaga – mees sai eelnimetatud ajavahemikul meelelahtustöö eest 38 miljonit dollarit ehk pea 400 miljonit krooni.

Telesarja «Kaks ja pool meest» staar Charlie Sheen sai teletöö abiga 21 miljoni dollari võrra rikkmaks ning komöödiasarja «Kontor» USA versiooni peategelasena leiba teeniv koomik Steve Carell pärjati hea töö eest 20 miljoni dollari suuruse palgatšekiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles