Online-intervjuu: küsi inimeste otsijalt!

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Saluri
Iiris Saluri Foto: Erakogu

Teadmata suunas ei kao ainult asjad, vaid mõnikord ka inimesed. Kas oled kunagi soovinud leida mõnd lähedast, kelle elukäiku ja asukohta ammu saladuseloor varjutab, kuid pole teadnud, kust alustada või napib lihtsalt julgust ja pealehakkamist? Või oled otsimisega siiski algust teinud, ent takerdunud bürokraatia sasipuntrasse või jäänud tallama ummikteedele? Või oled end ühtäkki avastanud mõttelt, et võib-olla sa ei olegi oma pere laps ning soovid asjasse selgust saada?


Taolistele ja teistele inimeste otsimiste ja leidmistega seotud lugejaküsimustele vastab sel reedel kella 12-13 Iiris Saluri, kes on laupäeval startiva ETV saate «Sind otsides» toimetaja. Jäta oma küsimus selle loo kommentaariumisse!

Toimetus teeb küsimuste seast valiku, eelistades aktuaalsemaid ja erinevate esitajate küsimusi.

«Sind otsides» on Margit Kilumetsa ja Vahur Kersna juhitav uus ETV saatesari, mis viib kokku aegade voolus üksteisest eemale kandunud lähedased inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles