Galerii: Dinosaurused on kohal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dinosauruste etendusega seotud inimesel on aega kaks ööpäeva, et ehitada Saku Suurhalli omalaadne, pidevalt muutuv eelajalooline planeet Maa. Monstrumid jõudsid Tallinnasse 09.11.09 hilisõhtul ning nende mahalaadimine algas täna, 10.11.09
Dinosauruste etendusega seotud inimesel on aega kaks ööpäeva, et ehitada Saku Suurhalli omalaadne, pidevalt muutuv eelajalooline planeet Maa. Monstrumid jõudsid Tallinnasse 09.11.09 hilisõhtul ning nende mahalaadimine algas täna, 10.11.09 Foto: Lugejafoto
«Jalutuskäik dinosaurustega» etendused toimuvad Saku Suurhallis neljapäevast, 12. novembrist kuni pühapäeva õhtuni. 150l etendusega seotud inimesel on aega kaks ööpäeva, et ehitada Saku Suurhalli omalaadne, pidevalt muutuv eelajalooline planeet Maa
, mis show käigus pidevalt muutub.

Ülikeerulist kõrgtehnoloogilist dinosauruste parki juhib erladiseisev nn voodoo meeskond, kelle vastutada on sauruste liigutused, häälitsused ja võitlusstseenid. 

Samuti tuli BBC suurejoonelise etenduse «Jalutuskäik dinosaurustega» management vastu eesti korraldaja palvetele ning lubas igale showle müüki panna lisaks ühe sektori jagu istekohti, mis olid seni Saku Suurhalli eripära arvestades jäetud müügist välja.

Seega on piletimüük üheksa etenduse peale kokku täienenud  800 pileti võrra. Eestis seininägematu siseetenduse produktsioon, mis on kokku pakitud 27 raskeveokisse, saabus Eestisse juba eile õhtul Peterburist.

«Oleme saanud tohutult palju kõnesid, kus inimesed kurdavad, et nad pole jõudnud piletit soetada. Pöördusime Londoni poole palvega lisada müüki kasvõi väike piletikogus,» kommenteeris «Jalutuskäik dinosaurustega» Tallinna ja Riia etenduste meediajuht Reno Hekkonens.

«Kuna Eesti müügiedu on olnud tähelepanuväärne terves Ida-Euroopas, siis tuldi meile vastu. Samuti on mainitud, et rohkem midagi teha pole võimalik ning hilinejad peaksid sõitma Riia etendusele, kuhu kohti veel on,» lisas Hekkonens. 

Vaata pildigaleriid dinosauruste mahalaadimisest Saku Suurhallis! Fotograafi sõnul seisis Saku Suurhalli taguses parklas kuni 40 gigasuurt rekkat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles