Elle Kulli pere lapsed-loomad kraanivett ei joo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Kull
Elle Kull Foto: Artur Sadovski
Pronksiööl tassis ema Elle, pass hambus, läbi politsei-barrikaadide pudelivett koju. Põhjus lihtne. Tõnismäel resideeruva Kulli pere lapsed-loomad kraanivett lihtsalt ei joo, kirjutab Kroonika.

«Ei, nüüd nad ikka juba joovad,» parandab tuntud näitleja. «See oli lihtsalt üks periood, kui ei joonud. Ja eks nad tassisid ise ka vett. Poisski tuli kord koju nagu kaamel suurema koguse veega, nii et spordikoti põhi ei pianud vastu.»

«Sel õhtul, kui revolutsiooniks läks, oli kõik muu külmkapis enam-vähem olemas, aga joogivesi lõppenud. Nagu sõja ajal ikka,» meenutab näitleja pronksiöö sündmusi.

Nii kõndiski Elle vapralt läbi politseiahelike ja mässajate jõugu Westmanni poodi. Piiramisolukord ümber Elle kodumaja vältas juba mitmendat päeva, aga tegus naine oli sellega juba harjunud. Pronksiööl Ellel siiski vedas. Nimelt jõudis ta Westmanni «tipptunnil», aga sai vee veel õnneks kätte. 

Pikemat intervjuud Elle Kullist loe juba värskest Kroonikast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles