«Saladused»: naine vestles unes veel sündimata lapsega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebi
Beebi Foto: SCANPIX

Esmaspäevaõhtune Kanal 2 saade «Saladused» lavastas loo naisest, kes rääkis unenägudes oma veel sündimata kasulapsega.

Rutt oli omamoodi tüdruk. Juba 18-aastaselt soovis ta lapsi saada ja vaatas kõiki mehi selle pilguga, kellest saaks isa. Kõigepealt oli Andres. Nad proovisid kolm aastat ja lõpuks laps tuligi - Andresel ühe teise naisega.

Siis oli Olav. Neid ühedas soov lapsi saada, kuid arst teatas, et nende viljatus on psühholoogline probleem. Nad otsustasid arsti kuulda võtta ja teha midagi muud. Olav lõi firma, nad ehitasid maja, võtsid koera, abiellusid. Ikka ei midagi. Siis alustasid nad kunstliku viljastamisega ning kogu nende vara läks viljatuskliinikusse. Rutt jäigi ühel päeval rasedaks, kuid rasedus katkes.

Ühel ööl üllatas naist unenägu, milles vestles temaga laps. «Ma olen su laps, aga sa ei usu. Ära muretse, ma ei solvu. Ühel päeval see juhtub, ma tulen sinu juurde,» lubas laps.

Rutt hakkaski oma unenägudes suhtlema olendiga, keda pidas oma lapseks. Olavile ta ei rääkinud midagi, sest oli veendunud, et suurest lapseigatsusest katus lihtsalt sõidab.

«Ma räägin selge sõnaga, et ma varsti tulen. Päriselt,» ütles laps. «Sa ajad midagi sassi, ma ei ole rase. Ma ei saa su ema olla,» vastas Rutt.

Kui järjekordne kunstlik viljastus ebaõnnestus, oli Rutt lootust kaotamas.

«Tead, mine anna lapsendamisavaldus sisse. Sellega läheb kiireks juba,» soovitas laps unenäos. Rutt tegigi seda. Varsti teatas laps unenäos, et «homme näeme». Järgmisel päeval helistatigi Rutile, et varahommikul sündis terve poisslaps, kellest ema loobus. Tollest päevast lõppesid vestlused kõneleva lootega ning Rutt sai õnnelikuks emaks.

Kuigi tuttavad pidasid Ruti unenägusid juhuslikuks kokkusattumuseks, usub Rutt siiralt, et kõneles oma praeguse lapsega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles