Elle Kull: ma ei oska valetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Kull
Elle Kull Foto: Artur Sadovski

Näitlejanna Elle Kull rääkis «Ringvaates», et laupäeval esitletavas elulooraamatus «Unes ja ilmsi» on kirjas vaid tõde.

Näitlejannal endal elulooraamatu kirjutamise plaani polnud, kuid ettevõtlik publitsist Hille Karm suutis ta ära rääkida.

«Nelja silma all ei ole küsimust, kuid pärast kaante vahelt lugedes võibolla mõtlen, et kas need asjad olid nüüd kõige tähtsamad,» vastas Elle saatejuhi küsimusele, kas oma elust oli keeruline rääkida. Raamatut ta veel näinud pole, sellele antakse alles viimast lihvi.

«Ega ma väga suur valetaja ole. Ma ei oska palju valetada. Kindlasti on asju, mida inimene ei räägi kunagi lõpuni. Nendest asjadest, mida ei tahtnud rääkida, ma ei rääkinudki,» kinnitas näitlejanna, et raamatus on kirjas vaid tõde. Raamatus on muu seas kirjas eluloofaktid, sõprade arvamused ja pereliikmete mõtted.

«Võibolla kunagi. Kui tagantjärgi vaadata, siis polnud väga viga,» kommenteeris Elle tõsiasja, et teda on peetud üheks Eesti kaunimaks näitlejannaks. «Õnneks või kahjuks pole ma end üle hinnanud.»

Elle tunnistas ka, et teda huvitab esoteerika. «Nooruses oli see sügavam, praegu olen pannud kukla taha - tean, et see maailm eksisteerib,» ütles ta. «Ei peagi nende asjadega tegelema, kuid võiks nende reeglite järgi elada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles