Moodne rinnahoidja jätab tissid paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öörinnahoidja, mis rinnad vabaks jätab.
Öörinnahoidja, mis rinnad vabaks jätab. Foto: www.decolette.eu

Hollandi disainer Rachel de Boer pani juba kolmekümneselt tähele, et tema rindade vahele on tekkinud kortsud. Võitlus vanadusmärkidega sundis teda välja mõtlema üsna omapärast rinnahoidjat.


Kui Rachel rindade vahelt kortsud avastas, püüdis ta esialgu magada, padi tisside vahel. See polnud küll kuigi praktiline, kuid naine märkas siiski, et sellest oli kasu, kirjutab Daily Mail.

Padja põhimõttest innustust saanud disainer töötaski välja rinnahoidja, mis küll tavapärasest rinnahoidjast üsna palju erineb.

Uus pesuese hoiab magamise ajal rinnad teineteisest eemal ning laseb nahal taastuda. Rõivatükil puuduvad tavapärased kausid, nende asemel on vateeritud hoopis rindade vahele jääv kangaosa.

Kuna rinnahoidja leidis Hollandis palju positiivset vastukaja, innustas see naist avama veebipoodi La Decollette, mille kaudu saab toodet tellida ka teistesse  riikidesse. Leidur ise usub, et küllap on Euroopas veelgi temasuguseid naisi, keda öö jooksul rindade vahele tekkivad kortsud häirivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles