TWF: Lilli Jahilo ja Kristina Viirpalu moekollektsioonide esitlus

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week: Lilli Jahilo ja Kristina Viirpalu moekollektsioonide esitlus restoranis Gianni 04.11.09
Tallinn Fashion Week: Lilli Jahilo ja Kristina Viirpalu moekollektsioonide esitlus restoranis Gianni 04.11.09 Foto: Jelena Rudi
Kolmapäeval, 4. novembril esitlesid Kristina Viirpalu ja Lilli Jahilo restoranis Gianni oma vastvalminud hiigelkollektsiooni.

Sel aastal toimuv Moenädal on julgelt üritused üle linna puistanud ja pakub moehuvilistele ohtralt tasuta moeshowsid.

Kristina Viirpalu ja Lilli Jahilo näitasid kolmapäeval oma vastvalminud hiigelkollektsiooni, neljapäeval näitab Katrin Kuldma meestekollektsiooni, Belgiast tagasi Eestisse naasnud Marit Ilison tutvustab oma esimest pret-a-porter müstilist kollektsiooni, Vassilissa ja Betarice ootavad laupäeval kõiki moelõunale vastavatud nAnO kohvikusse, Lounge Museum pakub reedel Diana Denissova barokset moeetendust ning MAKI brändi lustakust näeb laupäeval klubis BonBon.

Showde kõrval on sama huvitavad Moejoonistuse näitus Disainigaleriis, erinevad näitused Iida Galeriis ning Oksana Tanditi ja Filippo Caroti ühine moefotonäitus.

Moenädal toimub kuni 7. novembrini. Täpsemat infot Tallinn Fashion Weeki kava ja ürituste kohta leiad aadressilt www.estonianfashion.eu

Vaata pildigaleriid Jahilo ja Viirpalu moekollektsiooni esitluselt! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles