Aasta kaalukaima telesaate osalised kaaluvad ligi poolteist tonni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarjas «Kaalust alla» osalejad
Tõsielusarjas «Kaalust alla» osalejad Foto: Lauri Laan

Juba nädala pärast alustab TV3 uue tõsielusarjaga «Kaalust alla». Aasta kaalukaimas telesaates hakkavad võidu kilosid sulatama 12 eestlast, kelle kogukaal on ligi poolteist tonni.

«Kaalust alla» idee on lihtne: ülekaalulised pannakse elama kodust eemale hotelli, kaugele igapäevastest ahvatlustest, kus nende ainsaks eesmärgiks on sarja jooksul võimalikult palju kaalu langetada. Võitja ja väärika auhinnaraha omanik ongi see, kes kõige enam alla võtab, kuigi edu osas on oluline roll ka osaliste omavahelistel suhetel.

Kaalu langetatakse kahes võistkonnas- Punased ja Sinised - mida juhivad spordiklubi My Fitness rõõmsameelsed treenerid Eva Ottas ja Peeter Karask. Punase meeskonna stardikaal on 694,5 kilo ja Sinine meeskond alustab 673,4-kilosena.

Kaalulangetajate seas on nii naisi kui mehi, noorim on 18-aastane ja vanim 45-aastane. Osalejaid on Tartust, Harkust, Kernust, Padiselt, Nissist, Põltsamaalt, Rägaverest, Pärnust, Paikuselt, Viljandist ja Tallinnast. Võistlejate hulgas on taksojuht, juuksur, klienditeenindaja, sekretär-juhiabi, kosmeetik, bussijuht, reisifirma tegevjuht jt.

«Kaalust alla» on kodumaine versioon ülipopulaarsest USA sarjast «The Biggest Loser», mis

on telekompanii NBC üks kõrgema reitinguga sari. Sarja avaosa jõudis eetrisse 2004. aasta sügisel ja Eesti vaatajadki on seda TV3 vahendusel näinud 2006.aastal.

Päris meie endi osalistega sarja saab aga tänavu vaadata esmakordselt; osalema kutsuti huvilisi 2009.aasta suvel ning soovi kaamerate ees alla võtta avaldas ligi pool tuhat inimest.

«Kaalust alla» saatejuht on Krista Lensin ning saade alustab TV3 ekraanil kolmapäeval, 11.novembril, kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles