«Kodutunne» aitab isata jäänud viielapselist perekonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Lahe
Anneli Lahe Foto: Olga Makina

Täna kell 20:30 on Kanal 2 «Kodutunne» Põlvamaal Moostes, kus pereema peab üksi hakkama saama viie lapsega, kellest üks on liikumispuudega.

Täna on saatejuht Anneli Lahe Moostes 34-aastase Marge juures. Marge mees läks ühel päeval tööle ja teatas mõned päevad hiljem, et ta on leidnud endale uue. Nüüd tuleb Margel üksi edasi minna koos viie lapsega, kellest noorim on vaid aastane. Marge olukorra teeb aga raskemaks ka see, et perepoeg Kaspar on raske liikumispuudega. Nimelt diagnoositi kasparil Blonti tõbi, tal seisab ees raske operatsioon ja pikk taastusperiood. Tingimusi selleks aga kodus pole...

Korruselamu koretr, kus pere elab, oli juba soetades viletsas korras, kuid oli tookord ainus pere hinnaklassi mahtuv elamispind. Pärast mehe lahkumist kasvasid üürivõlad ning kodu lagunes edasi. Marge ainsaks päästerõngaks oli kirjutada «Kodutundele».

Anneli Lahe juhitud «Kodutunne» on Kanal 2s neljapäeviti kell 20:30, kohe pärast kodumaist komöödiasarja “Parim enne».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles