Politsei viis joobes Peeter Võsa kainenema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Keskerakonna juhatuse liige ja supersaate «Võsareporter» staar Peeter Võsa teatas täna, et ta viibis pühapäeval Jõhvi linnas alkoholijoobes ja seetõttu pidas politsei ta kinni.

«Avaldan sügavat kahetsust juhtunu üle ja vabandan avalikkuse ning oma erakonnakaaslaste ees. Mõistan, et olen oma teoga kahjustanud Keskerakonna mainet,» kirjutas Võsa oma avalduses.

Ida politseiprefektuuri pressiesindaja ütles portaalile Elu24.ee, et pühapäeval pidas patrull linnas tõepoolest kinni 40-aastase Peetri, kes «eksis üldtunnustatud tavade ja heade kommete vastu».

Pühapäeval kell 19.50 märkas politseipatrull Jõhvis Rakvere tänaval meest, kes SL Õhtulehe andmeil avalikult põit tühjendas.

Peeter veetis öö kainestusmajas ja esmaspäeva varahommikul lubati tal oma teed minna.

Samas on väärteomenetlus algatatud avaliku korra rikkumise alusel ja juhtumi asjaolud on selgitamisel.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal noomis Võsa, öeldes, et ta on mehe käitumisest sügavalt nördinud ja selline käitumine ei sobi ühelegi inimesele - seda enam poliitikule.

Võsa jätkamist erakonna juhatuse liikmena arutab augustikuus kogunev erakonna juhatus.

Anna oma mõtetest teada meie foorumis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles