Jalgpalli EM viis ETV teleedetabeli tippu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli EM finaalmäng. Pildil Saksamaa meeskonna liikmed Lukas Podolski ja Michael Ballack ning Hispaania tiimi liige Marcos Senna.
Jalgpalli EM finaalmäng. Pildil Saksamaa meeskonna liikmed Lukas Podolski ja Michael Ballack ning Hispaania tiimi liige Marcos Senna. Foto: ITAR-TASS

Eelmise nädala vaadatuimateks telesaadeteks olid jalgpalli EM – ülekanded, mis noppisid endale saadete TOP 10 edetabeli kolm esikohta.

Tabeli esikohale tõusis ootuspäraselt EM finaalmäng Saksamaa ja Hispaania vahel – Saksamaa lüüasaamist jälgis ETV vahendusel tervelt 211 000 inimest. Hispaania ja Venemaa palliheitlust vaatas 204 000 spordisõpra ning Saksamaa ja Türgi vahelist mängu 175 000 televaatajat – sama palju silmapaare jälgis ka võidupüha paraadi.

Kanal 2 uudistemagasin «Suvereporter» tõi telerite ette 156 000 ning politseisaade «Krimi» 152 000 inimest.

ETV eetris olnud saade «Kas vana arm ka valsitab» pakkus huvi 144 000 vaatajale ning TV3 eetris olnud romantiline tõsielusari «Õige valik» köitis 137 000 inimese tähelepanu.

Viimasele kohale langes neljandalt TV3 uudistesaade «Seitsmesed uudised suvel» - seda jälgis 135 000 televaatajat.

Anna oma mõtetest teada meie foorumis!

 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles