Generation toob Eestisse DJ Dave Seamani

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Dave Seaman
DJ Dave Seaman Foto: Generation.ee

Kultuurikatlas toimub 11. juulil juba viiendat korda klubimuusika üritus «Generation», mis sel korral saavutab mini-festivali mõõtmed.




Pulti astuvad tervelt 15 DJ’d, eesotsas Dave Seamaniga Inglismaalt, kes on UK üks tunnustatuim house DJ ja produtsent. Ülejäänud neliteist plaadikeerutajat kuuluvad eesti klubikultuuri paremikku.

«Generationi» üheks eesmärgiks on see, et ürituse peaesinejad kuuluksid alati maailma klubimuusika koorekihti ning esineksid Eestis esimest korda. Varasemalt on õhtu naelteks olnud M.I.K.E. aka Push (BEL), Roland Klinkenberg (NL), Blake Jarrell (USA)
ja Matthew Dekay (NL).


Dave Seaman on plaate mänginud juba üle 25 aasta, oli klubimuusika «piibli», ajakirja Mixmag, üks esimesi toimetajaid ning on miksinud ja produtseerinud kõikidele artistidele alates U2’st Kylie Minogue’ni ja David Bowie’st Pet Shop Boys’ini.

Ta on lindistanud albumeid legendaarsete märkide Global Underground ja Renaissance all, mis valivad enda artistideks vaid äärmiselt kvaliteetseid muusikuid. Samuti on ta asutanud sõltumatud tantsumuusikamärgid Stress Records ja Audio Therapy.

Lisaks on Seaman olnud näiteks Levis’e teksamodell Jaapanis, esitlenud telesaateid BBC’s ja tuuritanud ümber maailma tõenäoliselt rohkem kui ükski teine DJ.


«Generation vol 5 – Tallinn Underground» pakub programmi kolmel laval:

Pealava
Dave Seaman (Audio Therapy, Renaissance, Global Underground)
Type-O B2b Solid Steel (Raadio 2, Progression, RollOff Recordings)
Siim-K (The Baltic Storm)
Bob Wilcoxx (www.generation.ee)
Yakush (www.yakush.com)

DnB lava
Mark Slavin (Jus’Fine, Privé)
L.Eazy (Raadio 2 – Tjuun In)
Mutated Forms (Grid Recordings)
Chaz (Oldschool Madness, www.soundscientifics.com)

Psy lava
Guest (Transgress)
Kin:u (Psytisfaction)
Rost (Transgress)
Tematic (Psytisfaction)
Psychest (Baltic Storm Promotions)


Lisainfo: www.generation.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles