Avril Lavigne tähistab Tallinnas Kanada päeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne
Avril Lavigne Foto: BDG

Täna, 1. juulil esimest korda Eestis esinev Kanada lauljanna Avril Lavigne tähistab Tallinnas oma riigi rahvuspüha – Kanada päeva.

Kanada päev on rahvuspüha Kanadas, mis on pühendatud Briti Põhja-Ameerika kolooniate ühendamisele Kanada föderatsiooniks Briti Põhja-Ameerika pakti alusel. 1. juulil 1867. aastal jõustunud dokument tähistas uue riigi sündi omaenda põhiseadusega.

Kanadalased tähistavad oma maa sündi traditsiooniliselt suure entusiasmiga. Tuhanded inimesed võtavad osa pidustustest - maa igas otsas viiakse läbi pidulikke tseremooniaid ja paraade, kontserte ja vabaõhuetendusi. Paljudes linnades korraldatakse riigi nn. sünnipäeva puhul suurejoonelisi ilutulestikke.

Avril Lavigne esineb täna Saku Suurhallis maailmaturnee «The Best Damn Tour» raames. Avrili soojendab Eesti pop-punkrocki ansambel Bedwetters.

Täna õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 18:00, show algab kell 19:30.

Lisainfo:
www.fbi.ee
www.avrillavigne.com
www.bedwetters.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles