Online-intervjuu: küsi staarmodell-ja poplaulja Vaido Neigausilt

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
-
- Foto: Jelena Rudi
Mõni päev tagasi valmis noorukesel staarmodell-ja poplauljal Vaido Neigausil muusikavideo laulule «Kõigest loobunud». Sel puhul on noor artist nõus vastama Elu24.ee lugejate küsimustele.

Oma küsimused Vaidole võid jätta meie kommentaariumisse. Laulja vastab neile neljapäeval, 5. novembril.

Elu24.ee uuris noorelt staarilt millega too tegeleb ja millised on tema tulevikuplaanid. 

Olen 21-aastane. Juba varases lapsepõlves oli minu unistuseks saada lauljaks ja mitte lihtsalt lauljaks vaid poplauljaks, kes laval teeb koos tantsjatega ka tantsushowd.

Hetkel on mul valminud kolm lugu mida saab kuulata youtube.com`st ning ühele neist «Kõigest loobunud» loole on tehtud ka muusikavideo.

Miks just laulmine?

Otsustasin laulma hakata just tänu sellele, et meil kõigil siin elus on unistused, mille poole tuleb püüelda ja Madd Records plaadifirma on aidanud mul sellega algust teha. Parim asi  muusika juures on see, kui saan ise kirjutada ka laulusõnu. «Kõigest loobunud» loole ongi need tehtud minu poolt.

Millised on Sinu tulevikuplaanid?

Edasised tulevikuplaanid on välja anda album ning hetkel teen koostööd välismaa produtsentidega, et laieneda Euroopasse ja mujale.

Räägi mõni põnev seik oma elust?

Kuna olen noor, siis minu elus on toimunud ka häid seike. Näiteks, kuna ma elasin väikses külas, siis koolist koju tuli minna mööda pikka maanteed. See oli alati nii tüütu ja väsitav. 

Kuid alati, kui ma seda teed pidin kõndima siis laulsin igasugu laule mille sõnu ma teadsin. Kord tuli aga maanteel vastu vanatädike, kes minuni jõudes jäi seisma ja imestunult ütles, et küll sina oled ikka tubli ja ilusa lauluhäälega poisslaps ja et iga päev käib ta metstuka taga vaatamas, kas vile tuleb juba maanteed mööda või mitte.

Vanatädike pani mulle hüüdnimeks «vile» kuna laulsin kõrgeid noote. Mind ennast aga ehmatas see esialgu ära, sest arvasin et mind ei kuule keegi. Kuid sellegipoolest jätkasin oma igavaid koolist tulekuid ja seda muidugi lauldes ning sisimas ma teadsin, et kusagil metsas on mul publik...

Edu Sulle Vaido!

Vaata ka Vaido Neigausi uut muusikavideot!  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles