Tüsedatel naistel on aktiivsem voodielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täidlaste naiste voodielul pole häda midagi.
Täidlaste naiste voodielul pole häda midagi. Foto: ITAR-TASS/ Scanpix

Värske uuring kummutab levinud stereotüüpse arvamuse, et kogukamad naised seksivad vähem kui nende normaalkaalus sookaaslased - hoopis vastupidi.


Oregoni ja Hawaii teadlased kinnitavad, et naise kehakaal ei mõjuta seksuaalset käitumist, vahendab Indian Express.

Uuringut juhtinud Hawaii ülikooli teadlane dr Bliss Kaneshiro on juba oma varasemates uuringutes analüüsinud ülekaalus ja rasvunud naiste tervisekäitumist ning täheldanud, et neil esineb planeerimata rasedust tihedamini kui normaalkaalus naistel.

Järgmisena võrdleski teadur naiste kehamassiindeksit, seksuaalkäitumist, seksuaalset orientatsiooni, partnerite arvu ja vahekordade sagedust. Tuli välja, et täidlaste naiste seksuaalkäitumine ei ole normaalkaaluliste naistega võrreldes mitte kuidagi kehvem, vaid nad elavad aktiivset voodielu.

Sellest lähtuvalt juhib Kaneshiro tähelepanu ka sellele, et ülekaalus naised peaksid saama rohkem nõustamist soovimatu raseduse ja seksuaalsel teel levivate haiguste osas. Kõige muu kõrval tõdeti rõõmuga, et seksimiseks ei pea naine sugugi kõhn olema.

Uuringus vaadeldi kokku seitsme tuhande naise seksuaalkäitumist.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles