Eliisa Kõivu ei häiri, et temast räägitakse kui Kerli õest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliisa Kõiv
Eliisa Kõiv Foto: Karli Saul

Superstaarisaatest välja langenud lauljatar Eliisa Kõiv kinnitas ETV saates «Ringvaade», et pole pahane, kui temast räägitakse kui Kerli Kõivu õest.

Saatest «Eesti otsib superstaari» väljajäämine ei tähenda, et Eliisa laulmise jätaks - muusika on tal sügaval hinges ja selleta ei kujutaks ta elu ettegi.

«Paljud ütlesid, et oli vale lugu. Võibolla tõesti oli vale lugu. Tahtsin esitada Evelin Samueli «Diamond of Night», kuid keegi kõrvalt ütles, et ära vali nii igavat lugu,» rääkis lauljatar. «Arvan ka, et emotsioonist jäi puudu.»

Eliisa on seda meelt, et juhtuvad täpselt need asjad, mis juhtuma peavad ning saatest väljalangemine talle mõru meelt ei tekitanud.

Eliisa sõnul on Kerli arvanud, et nad võiks kindlasti duetti laulda. Õed Kõivud on ühtpidi väga sarnased, kuid temperamendilt väga erinevad.

«Ei häiri, kui minust räägitakse kui Kerli Kõivu õest. Me toetame üksteist ja ei ole konkurendid,» kinnitas Eliisa.

Talle tundub, et õe kuulsus on talle kaasa aidanud, kuid kui seda liiga kaua rõhutatakse, võib see takistada tema arengut iseseisva artistina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles