«This Is It» teenis viie päevaga üle 100 miljoni dollari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson dokumentaalfilmis «This Is It»
Michael Jackson dokumentaalfilmis «This Is It» Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Filmikompanii juhid otsustasid pikendada Michael Jacksoni «This Is It» - dokumentaalfilmi linastuste perioodi pärast seda, kui film tõi esimese viie linastuspäevaga sisse tervelt 101 miljonit dollarit ehk üle miljardi krooni.

Kuna filmi loojad võitsid salvestuste kasutamise õiguse eest välja käidud 60 miljonit dollarit tagasi juba esimeste päevadega ja publiku huvi on erakordselt suur, näeb seda USA kinodes 27. novembrini, vahendab WENN.

Teadaolevalt on ka mitmete teiste riikide filmilevitajad otsustanud filmi vähemalt nädala võrra esialgu kavandatust kauem näidata.

«Jacksonit armastatakse lihtsalt kõikjal maailmas. Pole vahet, kas see on Aasia, Aafrika, Austraalia, Euroopa või Lõuna-Ameerika. Teda ja tema loomingut armastatakse igal kontinendil,» ütles filmi ülemaailmse levitamisega tegelev Rory Bruer teemat kommenteerides.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles