Täna «Saladustes» - tüdruk, kes kaotas ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 20.00 jõuab Kanal 2 eetrisse Tuuli Roosma «Saladuste» uus hooaeg.

Esimene episood näitab lugu väikesest tüdrukust Liisist, kelle surnud ema hakkab oma pisitütart teispoolsusest külastama. Olukord muutub aga keeruliseks siis, kui Liisi adopteeritakse kasuperre.

Selle hooaja avaepisood «Ema ingliks» avab keerulise loo väikesest tüdrukust, kes vastupidiselt kõigi ootustele mäletab oma surnud ema nii selgelt, et see tekitab täiskasvanutes lausa hirmu.

Üsna pea leitakse Liisile kasuvanemad, aga tüdruku pettumus on suur, kui uus ema ei ole sugugi selline nagu naine tema unenägudest. Lastekodu kasvataja ju ometi lubas, et ta saab oma ema juurde...

«Sel hooajal oleme teoks teinud midagi sellist, mida me varem ei julgenud teha või veidi pelgasime - oleme kätte võtnud ja lavastanud ära sellised lood, mis räägivad siinsest elust ja elust teispoolsuses,» räägib Roosma, kes usub ka ise vaimude maailma olemasolusse.

«Sügishooajal on meil igas episoodis üks lugu, mis annab võimaluse sellesse süvitsi minna,» räägib Roosma muudatustest saatesarjas.

«Loomulikult on meil ka noorte, keskealiste ja vanemate inimeste lugusid. Inimestega juhtunud sündmused on hästi värvikad ja toredad ning elu pakub meile kogu aeg midagi ootamatut,» lisab naine.

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile esmaspäeviti kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles