Online-intervjuu: vastas Carola Madis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu ja Carola jagasid Tammsaare pargis tasuta staffi 26.06.08.
Anu ja Carola jagasid Tammsaare pargis tasuta staffi 26.06.08. Foto: Indrek Galetin

Meelelahutusportaali Elu24.ee lugejate küsimustele vastas reporter ja saatekangelane Carola Madis.

Kõigepealt alustuseks, teie saade Saagimiga oli vinge! Aga küsiks seda, et mis on elus kõige hullumeelsem asi, mida oled korda saatnud?
Ma pole üldse hullumeelne. Ei, tegelt on hullumeelseid asju tehtud küll, aga kõigest ei saa ju ometi rääkida.

Üks natuke süütum hullumeelne temp oli ükskord Ameerikast tagasi Eestisse lennates just pärast üht nurjunud terrorirünnakut, kui inimestel keelati vedelikke lennukisse võtta.

Olin just check-in'is küsinud, kas ripsmetuši ja kreemi ja teised pisiasjad võib lennukisse kaasa võtta, mille peale hakkas naine naerma, et loomulikult, miks ei peaks tohtima. Vastasel juhul oleksin ma asjad kohvrisse pakkinud ja sisse check'inud.

Pärast seda, kui olin turvakontrollist läbi läinud, hakati mu käsipagasit läbi vaatama ning «vedelikud» läksid otsejoones prügikastis. Ütlesin neile, et olin just üle küsinud, kas neid võib pardale võtta ja olin loa saanud. Nad ütlesid, et nemad ei tea sellest midagi.

Olin suhteliselt pettunud ja ütlesin neile, et nad peaks oma töötajatele ikka selgeks tegema, mida võib reisijatele vastata ja mida mitte.

Läksin mossitades minema ja üks turvamees tuli minuga rääkima. Ütlesin, et neil on tobe süsteem, kus info ei liigu ja rääkisin oma loo ära. Ta nõustus, et see on tõesti tobe.

Äkki enne pardale minekut tuli see sama turvamees tagasi, andis mulle mu asjad, mis mult oli varem ära võetud ja ütles, et ma paneks need oma tagataskusse sest käekotid vaadatakse uuesti läbi.

Eks ma nats kartsin ka, et mis juhtub, kui peaksin vahele jääma, sest tol ajal oli see valve eriti karm, aga õnneks jõudsin ilusti koju ja asjad jäid ka alles.


Kas sulle on varem ka tehtud pakkumisi telesaadetesse?
On ikka, aga olen teatud põhjustel keeldunud.


Kes tuli selle peale, et teha see saade ja sina ja Anu saite saatesse. Miks mitte näiteks Luisa Värk ja sina?
Meist kahest see idee alguse sai, mistõttu oli loogiline, et mõlemad selles osaleme.


Mis tunne oli nädal aega õues kooserdada ilma rahata? Kindlasti oli meeldiv kogemus :D
Tegelikult ei olnud see üldse nii hull, meil oli enamasti siiski lõbus. Nädala jooksul ei tunne rahast nii väga puudust. Pikema perioodi jooksul oleks ehk nutusem olukord tekkinud.


Kas tundsid saates millegi pärast häbi ka ja mille pärast?

Eks ikka on häbi midagi inimestelt tasuta paluda. Mulle ei meeldi tunne, et olen kellelegi võlgu.


Mida arvavad sinu ja Anu pere sellest saatest ?
Sattusime kogemata ühel võttepäeval mu isaga kokku. Ta oli üllatunud, et miks meil hommikumantlid seljas on, et kas tulime saunast. Saatest rääkisin neile lähemalt, kui see oli juba filmitud.

Kui nad esimest osa nägid, siis nende meelest oli see naljakas. Lõbus olevat olnud meid vaadata. Anu pere on tema hullustega harjunud, nii et nende jaoks on see Anu sõnul täielik mannavaht :o)


Kas sinu arust ei ole Anu Saagim natuke ülbe?
Minu meelest ei ole ta ülbe.


Kas see saade muutis sind ka teistsuguseks ja kas sa vaatad elule teise pilguga?
See oli tegelikult väga lühike periood, nii et ei jõudnudki eriti sisse elada. Samas eks mingit mõju see kindlasti avaldas. Ehk olen natuke julgemaks muutunud.


Kas pead oma praegust reporteri- ja toimetajaametit unistuste tööks?
Ei pea, minu unistuste töö oleks laulmine. Samas ma olen oma praeguse tööga ka väga rahul. Antud olukorras ei tunne, et ma teeniks raha parema meelega millegi muuga.

Mida sa oskad kõige paremini teha?
Väga raske on endal hinnata, mida ma kõige paremini teha oskan. Ma arvan, et äkki süüa teha? Aga pole ka ime, et mulle enda tehtud toidud kõige paremini maitsevad, sest need on ju täpselt minu maitse järgi tehtud.

Teine asi, mis mul päris hästi välja tuleb, on kommenteerijate närvi ajamine. Selle retsepti ma muidugi ei tea, see tuleb vist loomulikult.


Nimeta kuulsused välismaalt, kellega sul on õnnestunud intervjuud teha?
Pras Michel (endine Fugees liige) oli mu lemmikuim intervjueeritav seni, kuni õnnestus teha intervjuu Backstreet Boysiga. Olin nende suur fänn oma kümme aastat tagasi ja tundsin end neid intervjueerides hästi vabalt ning nad olid üllatavalt meeldivad inimesed.

Mu kümne aasta tagune unistus nendega tutvuda läks täide. Ace of Base’i liikmeid oli ka väga meeldiv intervjueerida. Ja Mena Suvari oli hästi armas ja vastutulelik. Samuti Russel Simmons.

Hästi ägedad olid ka Briti artistid Dans Le Sac ja Scroobious Pip, keda eestlased vist nii hästi ei tea.


Millega sa ka varem tegelenud oled?
Olen olnud giid Tallinna vanalinnas ja viimased 4 aastat juhtinud tele- ja raadiosaateid.


Mis oli sinu unistuste amet, kui sa olid väike?

Tahtsin lauljaks saada, siiamaani tahan.

Kas sind võib kunagi tegutsemas näha ka kui muusikut ja/või lauljat? Ootan juba esimest singlit!
Ootan ise ka oma esimest singlit, aga praegu ei ole see minu taga kinni.


Kas sa loed netikommentaare enda kohta? Mida arvad negatiivsetest kommentaaridest?
Tahaks näha neid inimesi, kes viitsivad ilusal päeval arvuti taha istuda ja teisi sõimama hakata. Ja küsida, et mis vaevab nende südant.

«Kulda väärt» on kommentaarid, kui keegi ütleb, et ta komistas eile trepist alla tulles, miks keegi sellest uudist ei tee. Ei tea jah, et miks ei tehta sellistest asjadest uudist…


Millega tahaksid olla Eesti inimesele positiivseks eeskujuks?
Ma ei joo ega suitseta ega tarbi narkootikume. Ma arvan, et see võib päris positiivne eeskuju olla?


Kas sa oled armunud esimesest silmapilgust?
Olen. Minu meelest tähendab see seda, kui tunned kohe esimesest hetkest, et sul on selle inimesega mingi tõmme ja keemia.


Mis on ekstreemseim koht, kus sa oled seksinud?
Ma ei seksigi :oP


Kas sa pimekohtingule tuleksid, kui kutsuksin?
Ma ei tea, kas ma julgeks, äkki oled mõni vihane kommentaator, kes tahab mulle kolki anda…


Rääkige, mis case sinu ja Liis Lassiga oli, et ihkasite ühte meest ja tegite tema pärast väikse romuralli. Kes see oli?

Me avaldasime pärast romurallit, et tegelikult oli see lihtsalt üks meelelahutus ja nalja tegemine. Päriselt me ju kellegi peale ei mänginud.



Kahju on inimestest, kes arvasid, et me päriselt ka Elmar Liitmaa peale mängime ja küsisid, et kas Elmaril siis sõnaõigust ei ole ja et vanasti pidid mehed naiste pärast võitlema, mitte vastupidi.




Kas sa jõid jaanipäeval alkoholi?

Ei joonud.




Mida sa oleksid nõus tegema kümne miljoni krooni eest ?

Ma ei tea, mille eest oleks keegi nõus mulle 10 miljonit krooni pakkuma… Aga selle raha eest tuleb kõvasti tööd teha, olen valmis :o).




Mis on sinu lemmiksaade või- film?

Üks lemmiksaateid on «Sõbrad», lemmikfilme on palju ja neid tuleb alati juurde. Kõige rohkem meeldivad mulle komöödiad. «Austin Powersi» filmid on olnud kõige meeldejäävamad. Ja hästi mõnus oli ka «The Hottie And The Nottie», kus mängisid Johann Urb ja Paris Hilton.




Vaatasin sinu CVd. Prantsuse Lütseum 1995-2006 – huvitav, kas võtsid mingil hetkel kaks klassi korraga või on sul gümnaasium üldse lõpetamata?

Ei jäänud gümnaasium lõpetamata ega võtnud ka kahte klassi korraga, kuigi tean, et mõni aasta varem oli see olnud veel võimalik.



Kuna Prantsuse Lütseumis ei olnud 1995. aastal esimest klassi, pandi mind kohe teise, nii et esimeses klassis ma käinud polegi.




Kas sa tuka peale oled mõelnud? Sulle sobiks tukk väga hästi ja see annaks ühtlasi väga palju su välimusele juurde.

Olen mõelnud ja proovinud – pole sobinud.




Mida arvad sellest kui The Sun ja Cool D ühineksid ja hakkaksid jazz-muusikat tegema?

Kui nad seda teha tahavad ja see hästi välja tuleb, siis minugipoolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles