Anu Saagim suudles kirglikult Aleksit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedene hommik algas Suure Venna majas rahulikult. Isegi Anu Saagim oli loobunud hommikusest sportimisest ning nautis lihtsalt olemist.

Sooja päikese käes istudes läks mängijate teema taas suhetele ja ilule. Skandaalitar võttis seekord sõna Eesti Miss Estoniast 2013 Kristiina Karjalaisest, kes on soome-eestlane.

Anu oli teda korra näinud ühel peol ning see vaatepilt, mis talle Kristiinast jäi, ei olnud just positiivne. Saagimi arvates nägi miss välja nagu hulgus. Seda põhjustasid tema riietus ja kohutava välimusega kott.

«Välimuselt on Kristiina kaunis, kuid tema riietus on odav. Ta on nagu mingi pornostaar,» seletas BB-Anu. Seda kuulis ka tissi-Marianne, kes ütles, et Kristiina on olnud tema parim sõbranna. Kuid nende teed on läinud lahku, sest ta pettis teda.

Päeva ülesande tegi Marianne, kes ei teadnud sellest midagi. Suur Vend palus tal päevikutoas imiteerida kaasmängijad. Elutoa televiisorist nägid seda teised mängijad, kes pidid ära arvama, kellega on tegu. Kõik nad tundsid iseenda ära ning said päeva ülesande tehtud. Marianne sai veel kahe tema poolt valitud mängijaga auhinnaks tausta meigi ning ehted.

Õhtul hakkas Anu suurest igavusest köögis põrandat pesema, mis oli paludele üllatus. Isegi Aleks küsis, et kas Saagim koristab ise kodus või käib neil koristaja.

«Loomulikult käib meil koristaja. Kuid maakodus Saaremaal koristan ma ise, kuna seal on rohkem aega ja ruumi,” lausus Anu.

Suur Vend otsustas ka mängijaid reedese päeva puhul üllatada ning siseõues esines neile räppar Tuomas Kauhaseni minikontserdiga. Naise olid selle üle kõige õ¨nnelikumad ning nautisid seda täiel rinnal. Mehed vaatasid seda istudes pealt.

Hiljem tuppa minnes said nad selle pärast ka Anult peapesu. «Sellised on tüüpilised Soome mehed, kes seisavad nurgas. Minu meelest on alatu esineja suhtes, kui me kõik istuksime nurgas tema esinemise ajal,» käratas Saagim.

Kuna on reede, siis see tähendas, et pidu veel Suure Venna majas polnud veel lõppenud. Osalejad said kuulda oma soovilugusid ning tantsida nende järgi. Anu oli õnnelik, et Suur Vend otsustas tema lemmikut Madonnat mängida, mis innustas ka teisi. Sellega sai pidu hoo sisse.

Mängijad võtsid hilisõhtut väga vabalt. Mr. Gay Finland tegi väikese tantsuetenduse naistele, mis tipnes Anu ja Aleksi kirglikku suudlusega.

Enne südaööd oli kaunis skandaalitar juba magamas.

Täna on laupäev, mis tähendab, et pidu jätkub õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles