Tjuun Ini piletid võitsid Maret Õunapuu, Kristiina Kuslapuu, Sandra Niidas ja Ailen Mägi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Makoto
Makoto Foto: promo

Täna, 6. septembril toimub klubis Sinilind Tjuun In, mille peaesinejaks on DJ ja produtsent Makoto.

Jaapani päritolu muusik alustab siit oma Euroopa tuuri ja esitleb ühtlasi uut kauamängivat «Souled Out Remix Album».

Makotole sekundeerivad kohalikud Qba, To-Sha, L.Eazy, Studios, Hanna-Stella Haaristo, Taavi Luisk ja Jesper Saron.

Makoto on Jaapani meloodilisema trummi ja bassi dj ning produtsent, kelle kaks albumit, «Human Elements» (2003) ja «Believe In My Soul» (2007) ilmusid legendaarse LTJ Bukemi Good Looking plaadifirma alt.

Makoto eelviimane album «Souled Out» tuli välja kaks aastat tagasi tema isikliku plaadifirma Human elements alt. Ning äsja ilmus Makotolt «Souled Out Remix Album», mida ta ka 6. septembril Tallinnas esitleb. Sinilinnus toimuv Tjuun In on Makoto Euroopa Tuuri esimene.

Makotolt on ilmunud varasemalt ka rida singleid ja EPsid, kus on kaasa teinud nt MC Deeizm, MC Conrad, Dj Marky, Zinc jt. Makoto muusika on suuresti mõjutatud '70ndate soulist, funkist ja jazz fusionist.
 

Elu24 loosis Tjuun Inile välja 4x2 piletit!

Tjuun Ini piletid võitsid Maret Õunapuu, Kristiina Kuslapuu, Sandra Niidas ja Ailen Mägi. Palju õnne! Teie nimed on turvamehel teada, seega peole minnes võtke ID-kaart kaasa!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles