Twitteris aeti Clevelandi inimröövija segamini Kuuba endise juhiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariel Castro
Ariel Castro Foto: SCANPIX

Suhtlusvõrgustikus Twitter aeti selle nädala teisipäeval segamini USA Clevelandi inimröövija Ariel Castro ja Kuuba endine juht Fidel Castro.

Ariel Castro, kes sai kolme naise vägistamise ja vangistamise eest 1000 aasta pikkuse vanglakaristuse, poos end oma kongis üles, edastab Huffington Post.

Pärast selle uudise levimist maailma meedias, hakkasid Twitterisse ilmuma sõnumid, milles arvati, et Fidel Castro on surnud.

Fidel Castro on seni elus ning tema ei olnud see, kes Clevelandis naisi röövis, neid oma majas vangis hoidis ning ühega neist lapse sai.

Twitteris kommenteerinud pöörasid tähelepanu vaid perekonnanimele Castro, mitte aga eesnimele ega asukohale. Samuti mitte vanusele, sest end tapnu oli 52-aastane ja teine, elus olev 87-aastane.

Kommenteerinute hulgas oli neid, kes arvasid, et Kuuba endine liider end vanglas üles poos. Sinna juurde olid pandud pildid Fidel Castro kunagisest kuulsast habemest ja sigarid.

Twitteris tekkis terve rida kommentaare, milles arvati, et suri Fidel Castro, sest Ariel Castrost ei olnud need inimesed midagi kuulnud.

Need, kes Ariel Castro naisteröövidest teadsid, kommenteerisid sarkastiliselt, et selle mehe ja Kuuba endise liidri teod on võrreldavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles