Johann Urb: filmiga «2012» täitus unistus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johann Urb
Johann Urb Foto: Andres Teiss

Uues Roland Emmerichi linateoses «2012» kaasa tegev eesti näitleja Johann Urb tunnistas, et suurejoonelises maailmalõpufilmis mängimisega täitus tema unistus.

«Ma ei ole kunagi 260-miljonilise eelarvega filmis mänginud. See oli unistuse täitumine,» ütles Urb thestream.tv intervjuus. «Lapsena ja kutina kasvad ju üles neid vaadates ja mõeldes, kuidas neid tehti.»

Näitleja lisas, et selles filmis on kõik olemas ja tunneb au, et sai töötada Roland Emmerichiga, keda tõeliselt imetleb.

Linateoses kehastab ta Vene miljardäri erapilooti ning suur osa filmimisest toimus nn rohelise ekraani taustal.

«See oli uus asi minu jaoks. Istusin hiiglaslikus stuudios kokpitis, mis nägi väga tõeline välja. Lennuki all olid kutid, kes seda raputasid ja siis Roland Emmerich karjus, et nüüd juhtub see ja nüüd kukud sa alla ja nüüd lendad selle vahel,» rääkis Urb ja lisas, et roheline ekraan oli tegelikult sinine.

Maailmalõpufilm «2012» esilinastub Eestis 13. novembril. See on eepiline seiklusfilm globaalsest katastroofist, mis lõpetab praeguse ajajärgu meie planeedil, ning jutustab ellujäänute kangelaslikust võitlusest. Filmi lavastas Roland Emmerich («Päev pärast homset», «Iseseisvuspäev»), osades John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover ja Woody Harrelson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles