Dita Von Teese paljastas oma ilu saladused

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dita Von Teese
Dita Von Teese Foto: AFP / Scanpix

Erootilise tantsijanna Dita Von Teese`i sõnul on tal samasugused iluprobleemid nagu miljonitel teistel naistel, kuid ta suudab neid varjata.

37-aastane staar paljastas, et ta sündis blondina, kuid alates 1992. aastast värvib ta oma juukseid mustaks, kirjutab News of the World.

«Ma olen tegelikult blond, kuid see juuksevärv ei sobi mulle. Must toon annab glamuuri. Olen enda imago ise loonud ja ka oma juukseid värvin ise,» selgitas burleskitäht.

Von Teese`i kinnitusel arvatakse, et tal on looduse poolt antud veatu nahk ja hea jume.

«Paljud arvavad, et mul on ideaalne nahk, kuid tegelikult on mul peal mitu meigikihti. Tööst vabal ajal eelistan loomulik välja näha ja kasutan siis ainult huulepulka,» selgitas Von Teese.

Naine meenutas, et 1990. aastate alguses pidutses ta liigselt ja tarbis narkootikume. Selle tõttu ta kehakaal langes nii palju, et tal peaaegu enam ei olnud rindu. 21-aastaselt langetas ta otsuse lasta endale silikoonrinnad panna.

Dita Von Teese on tuntud oma peenikese piha poolest.

«Kõiki huvitab, miks ma sipelgapihaga olen. Ma ei maga korsetis, vaid mul on rõivad, mis jätavad mulje peenikesest pihast,» selgitas staar.

Naine jätkas, et ka tema ei ole pääsenud tselluliidist.

«Nii nagu enamikul naistest, on ka minul tselluliiti. Sellepärast jälgin ma hoolikalt, kus ja kuidas ma poseerin. Meil kõigil on oma väikesed vead, kuid neid vigu saab edukalt varjata,» lausus Von Teese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles