Anne Hathaway hülgas koera

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Hathaway
Anne Hathaway Foto: Reuters / Scanpix

Selle kuu algul ärimees Raffaello Follierist lahku läinud näitlejanna Anne Hathaway jättis mehe New Yorgi korterisse muuhulgas maha ka koera.

Hathaway otsustas Itaalia päritolu Follieriga suhted lõpetada, kuna päevavalgele tulid mehe kahtlased äritehingud ning jättis paari ühisest korterist lahkudes saatuse hooleks kaheaastase šokolaadikarva labradori Esmeralda, kirjutab Femalefirst.

Ajalehe New York Post andmeil hoolitseb koera eest praegu Follieri vähihaige ema, kuid naine viibib linnas ravil ega saa seetõttu loomale piisavalt aega pühendada.

«Follieril pole raha koeraga jalutaja palkamiseks ja tema emal on vähk. Mul on koerast kahju. Ta on ilus, armas koer,» rääkis allikas.

29-aastane Follieri on mitmete pettuse- ja rahapesusüüdistuste tõttu vahistatud ning pääseb vanglast vaid 21 miljoni dollari (208 miljoni krooni) suuruse kautsjoni eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles