«This Is It» esilinastus tõi kokku terve staaride paraadi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeleses jäi elu teisipäeva õhtul peaaegu seisma, kui A-kategooria Hollywoodi staarid koos Michael Jacksoni vendadega popikuninga viimastest lavaproovidest rääkivat filmi «This Is It» vaatama tõttasid.

Lisaks Los Angelesele linastus film samaaegselt ka Londonis, Seoulis, Johannesburgis, Rio De Janeiros ja Berliinis, vahendab WENN.

Staaridest olid lisaks Jermaine, Tito, Jackie ja Marlon Jacksonile kohal muuhulgas ka Will Smith, Jennifer Lopez, Katy Perry ja Paris Hilton.

Jermaine Jackson lubas kohale tulnud fännidele, et nähtu lööb nad jalust nõrgaks, kuid tuletas inimestele meelde, et kaadrid on salvestatud siiski kontserdi proovides, mitte valmisproduktsiooniga kontserdil.

«Te näete ettevalmistusi selleks, millest oleks saanud üks kõigi aegade suurimaid showsid. Michael siiski harjutab filmis oma lavaliikumist ega anna endast sadat protsenti,» ütles Jermaine Jackson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles