Henrik «Mupsik» Normann käis lõunal kell 10.49

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värske mupo peaspetsialist rabab ennastsalgavalt oma tööpostil, kus tema ülesandeks on teiste linnade munitsipaalpolitseidega heade suhete sisseviimine ning ka munitsipaalpolitsei meediakajastuse analüüsimine.


Pingeline tööpäev algas juba kell 9.25, kui Normann kohtus oma šefi Kaimo Järvikuga. Subaru Foresteri istunud munitsipaalpolitseinukud sõitsid seejärel objektile.

Juba kell 10.49 olid mupomehed objektilt tagasi ja suundusid lähedalasuva spordiklubi «Sparta» kohvikusse varasele lõunasöögile. Kohviku juhtaja Heili Viinamägi sõnul pakub nende asutus maitseelamusi ka tõelistele gurmaanidele.

Normann ja Järvik kostitasid end supi ja apelsinimahlaga, kehakinnitamise ajal elavalt tööasjust vesteldes. Paraku hoidis Järvik suppi süües küünarnukke laual! Ai-ai, linna korrakaitse juhtfiguur võiks ikkagi avalikus kohas lauakombeid järgida, leidis Elu24 etiketikomisjoni esimees.

Keha kinnitatud, astusid Normann ja Järvik sisse mupo peakorteri uksest, et oma igapäevaste tööülesannete kallale asuda.

Vaata galeriid! Elu24 hoiab kätt jätkuvalt kätt mupo pulsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles