Anu ja Carola tegid restoranis «külma arve»?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu ja Carola nädal aega ilma
Anu ja Carola nädal aega ilma Foto: Marko Tubli/ SL Õhtuleht

Täna õhtul Kanal 2 eetris alanud tõsielusari «Anu ja Carola nädal aega ilma» näitas televaatajatele, kuidas Bravuuritar Anu Saagim ja reporter Carola Madis loobuvad üheks nädalaks kogu oma isiklikust varast ning kuidas nad sellest hoolimata kavalust kasutades eluga hakkama saavad.


Avasaates algas Anu ja Carola seiklus Tallinnas Maakri tänaval Kanal 2 ja Postimehe majas, seljas vaid hommikumantlid. Sama maja küünesalongist saadud ühekordsed paberplätud ei pidanud niiskel tänaval hetkegi vastu ning seetõttu pidid telestaarid edasi minema lähedalasuvasse spaasse, kust Anu suutis välja rääkida pisut vastupidavamad jalatsid.

Seejärel suunduti Kaubamaja ilumaailma ennast meikima ning seejärel korraldasid nad tänaval improviseeritud küsitluse teemal: «Mida te naiste juures kõige esimesena vaatate?».

Turistidelt näpatud Coca-Colad näpus, suundusid nad Viru tänavale, kus otsustasid edasiseks liikumiseks transpordivahendina kasutada velotaksot. Kuigi esialgu ei saatnud nende püüdlusi edu, oli üks Viru tänaval kliente oodanud velotakso juhtidest lõpuks nõus telestaare transportima.

Esmalt otsustati Anu Saagimi palvel siirduda Müürivahe tänavale, et külastada pesupoodi.

Olles leidnud sobivad rõivaesemed, asusid naised neid selga proovima. Anu ei suutnud alguses harjumatu rinnahoidja avamisega toime tulla, kuid poemüüja abiga õnnestus see suurema vaevata.

Kui kätte jõudis arve tasumise aeg, pidid Anu ja Carola aga taas käsi laiutama. Poemüüja tunnistas Anu küsimusele vastates, et võlgu jäämise võimalust nende poes üldjoontes siiski pole, kuid lõpuks said saatekangelased siiski oma tahtmise ning võisid uut ja uhket pesu kandes kauplusest lahkuda.

Paraku ootas neid lahkudes ees mõneti ebameeldiv üllatus – neid transportinud velotakso oli otsustanud lahkuda ning raha teenimiseks reaalselt maksvaid kliente sõidutama minna.

Hoolimata tagasilöögist otsustati kusagilt midagi hamba alla otsida ning kui Viru tänava kohvikutes ühtki potentsiaalselt rahakat sponsorit näha polnud, mindi Itaalia restorani Controvento, kus preilidel ei jäänud muud nõu, kui teha «külm arve»...


Kas «külm arve»tõesti ka tehti ning mis sai Anust ja Carolast edasi, selgub juba järgmises saates.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles