Sienna Miller ei kartnud Knightleyga lesbistseenide filmimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sienna Miller ja Keira Knightley filmis «The Edge Of Love»
Sienna Miller ja Keira Knightley filmis «The Edge Of Love» Foto: Internet

Näitlejatar Sienna Miller osales meelsasti filmi «The Edge Of Love» võtetel koos Keira Knightley´iga intiimsetes stseenides, kuna ta ei pelga enda sõnul lesbivõtete tegemist. 

Miller kehastab Walesi päritolu poeedi, Dylan Thomase, elust rääkivas filmis Caitlin MacNamara tegelaskuju ning jagab linateoses Knightleyga vanni, voodit ning armunud pilke, teatab WENN.

26-aastane Miller kiitis hiljutises sõnavõtus oma kaasnäitlejatari ja režissöör John Mayburyt selle eest, et tänu nendele tundis ta end võtteplatsil mugavalt, kuid hoiatas fänne, et nad ei pruugi filmis näha nii palju erootikat, kui nad ootavad.

«Ma arvan, et inimesed lootsid näha palju rohkem, kui nad näevad. Ma arvan, et Caitlin oli üsna seksuaalne inimene ja ma tean, et ta oli pisut... uudishimulik. Ja naistevaheline sõprus võib minu arvates tihtipeale olla üsna intiimne,» ütles Sienna Miller.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles