«Pangarööv» ei suutnud avanädalal kinotabeli tippu jõuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pangaröövi» peaosades näeme Hannes Kaljujärve (Madis) ja Hendrik Kuusi (Hannes).
«Pangaröövi» peaosades näeme Hannes Kaljujärve (Madis) ja Hendrik Kuusi (Hannes). Foto: Filmivabrik

Uus kodumaine põnevusdraama «Pangarööv» pidi avanädalal leppima kinotabeli kolmanda kohaga – Hannes Kaljujärve kehastatud eksvangist peategelase käekäigu vastu tundis nädalavahetusel huvi 2074 filmisõpra, kes tõid Eesti filmitegijatele sisse 120 785 krooni.

Nädalavahetuse vaadatuim film Eesti kinodes oli animaseiklus «Taevast sajab lihapalle», mis meelitas kinosaalidesse 6235 filmisõpra, kes maksid meelelahutuse eest 338 250 krooni. Teise tabelikoha hõivas 3266 vaataja ning 190 835 teenitud krooniga romantiline komöödia «Inetu tõde».

Neljandaks jäänud õudusfilm «Orb» pakkus pinget 1555 kinohuvilisele ja teenis piletirahana 94 415 krooni. Nädalavahetuse vaadatuimate filmide esiviisiku viimasele kohale jäi põnevusdraama «Piinakamber» - seda käis vaatamas 1269 inimest, kes jätsid kinokassadesse 70 220 krooni piletiraha.

Mis filmi sina viimati vaatamas käisid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles