Charlize Theron suudles 140 000 dollari eest naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
South African actress Charlize Theron poses during a photocall to promote "The Burning Plain" in Madrid March 5, 2009. REUTERS/Susana Vera (SPAIN)
South African actress Charlize Theron poses during a photocall to promote "The Burning Plain" in Madrid March 5, 2009. REUTERS/Susana Vera (SPAIN) Foto: SUSANA VERA/REUTERS

Näitlejanna Charlize Theron suudles heategevusüritusel 140 000 dollari (umbes 1,5 miljoni krooni) eest naisfänni.

Theron osales San Franciscos toimunud OneXOne heategevusüritusel Matt Damoni asemel, kuna näitleja ei saanud sellest perekondliku hädaolukorra tõttu osa võtta, kirjutas WENN.

Staar pani oksjonile reisi Lõuna-Aafrikasse, millega kaasnesid jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiri piletid ja kohtumine Nelson Mandelaga.

Oksjonipakkumised jäid pidama 37 000 dollari peal, mis jäi tugevalt alla näitleja Jeremy Piveni kogutud summale.

«Põrgu päralt, te suudate enamat! Ma ei lahku siit mingil juhul enne, kui olen Jeremy Piveni summa ületanud,» tõotas Theron. Kaunitar otsustas panuseid tõsta ja pakkus välja seitsmesekundilise suudluse. Oksjoni võitis naine, kes sai oscarivõitjat suudelda lausa 20 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles