Ansambli Noorkuu kontsert "Lapsepõlve laulud"

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkuu
Noorkuu Foto: Siim Kumpas

Kolmapäeval, 18. novembril kell 19 esineb Viljandi kultuurimajas ansambel Noorkuu.


Vokaalansambel Noorkuu ilmutab tänavu novembris uue lastelaulude plaadi "Lapsepõlve laulud". Sellel kõlavad Eesti parimad lastelaulud läbi aegade

a capella

seadeis.



Ansambel on 13 tegutsemisaasta jooksul saanud oma kuulajatelt palju tagasisidet ning nii mõneski kirjas ja jutuajamises on just seda ideed välja pakutud. Tundus olema õige hetk see nüüd ellu viia ning sellega ennekõike ansambli väikestele kuulajatele rõõmu valmistada.

Lisaks Noorkuu lastelaulude plaadi ilmumisele toimuvad ka samanimelised meeleolukad kontserdid üle Eesti.

Kontserdil kuuleb 12 spetsiaalselt Noorkuule arranžeeritud lastelaulu, mis on välja valitud ja komplekteeritud sadade võimalike hulgast. Teiste seas kantakse ette kõige tuntumate Eesti lastelaulude nagu "Karumõmmi unelaul", "Rongisõit", Põdra maja", "Kevadel (Juba linnukesed)" töötlused.

Viiehäälsed seaded on valmistanud Tõnu Raadik, Kristo Matson ja Martti Meumers. Programm sisaldab lisaks humoorikaid ja lastepäraseid vahetekste ning üllatusi.

Tegemist on kogu pere kontserdiga, mis on piisavalt pikk (70 minutit, ühes osas) ja pakub naudingut nii senistele Noorkuu fännidele kui muusikasõpradele tervikuna. Oodatud on ennekõike lapsed koos emade-isade, vanaemade-vanaisadega kui ka lihtsalt lapsemeelsed inimesed, kes soovivad saada head tuju ja kvaliteetset muusikaelamust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles