Müüja varastas lotomängijalt miljonivõidu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dollarid.
Dollarid. Foto: SCANPIX

USAs Texase osariigis Grand Prairie linnakeses varastas kauplusetöötaja lotokupongi kontrollima tulnud vanurilt miljoni dollari suuruse võidu.


67-aastane lotomängija läks kauplusesse oma kolme lotopiletit kontrollima, kirjutab Daily Mail. Pileteid kontrollinud poetöötaja Pankaj Joshi märkas, et üks piletitest on võitnud miljon dollarit.

Ta maksis teise võidupileti eest välja kahedollarilise võidu, kuid miljoni-dollari-pileti jättis endale. Vaene vanur ei saanudki oma võidust teada.

Varsti võttis Joshi võõra võidu välja, saades pärast maksude maha arvamist 700 000 dollarit. Ta paigutas raha erinevatele pangaarvetele ja kadus jäljetult.

Siiamaani on politsei suutnud leida ja rekvireerida 365 000 dollarit valskusega omandatud raha. Kui Joshi kunagi kätte saadakse, ähvardab teda 20-aastane vanglakaristus. Ametiisikute meelest on ta end peitnud oma kodumaale Nepaali või kuhugi mujale Aasiasse.

Kas sina jääksid sellise võimaluse avanedes ausaks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles