Röövel pistis kuriteo ajal pillima

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hellahingeline pangaröövel.
Hellahingeline pangaröövel. Foto: break.com

Ameerika linnas Indianapolises kõndis röövel pangakontorisse sooviga raha endale võtta, kuid puhkes ootamatus kahetsushoos nutma.


Portaal Break näitab hellahingelise pangaröövli juhtumist salvestatud turvakaameravideot.

Noor mees astus kontorisse, võttis blanketi ja tegi, nagu hakkaks ära minema. Äkki pööras ta ringi, haaras jakihõlma alt püstoli ja suundus leti taha. Püstoliga ähvardades sundis ta üksikut teenindajat endale raha andma.

Siis juhtus midagi täiesti ootamatut. Röövel puhkes pisaraisse, kallistas ehmunud ja segaduses teenindajat ja seletas, et ta vihkab oma teguviisi, kuid tal ei jää midagi muud üle.

Seejärel pani hellahingeline kurikael oma püstoli ära, langes pangatöötaja ees põlvili ja hakkas hardaid kummardusi tegema. Vaesel teenindajal ei jäänud muud üle, kui hüsteeritsevat kurjategijat emalikult kallistada ning lohutada. Pangatöötaja noomis kurjategijat ja soovitas tal vääralt teelt kõrvale pöörata.

Seejärel eskortis kurjategija teenindaja tualettruumi ja lahkus pangast. Tõsi, enne näppas ta lauasahtlist siiski mobiiltelefoni ja 20 dollarit. Kui kummaliselt käitunud röövel lahkus, jäädvustas turvakaamera selgelt tema näo.

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles