Sõpruslinnade muusikud esinevad ühiselt Viljandis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel, 30. oktoobril kell 17 esineb Valmiera sõpruslinnade muusikute ühiskoosseis muusikakooli orkestrimajas.
Reedel, 30. oktoobril kell 17 esineb Valmiera sõpruslinnade muusikute ühiskoosseis muusikakooli orkestrimajas. Foto: Elmo Riig / Sakala

28. oktoobrist 1. novembrini kohtuvad Valmieras sõpruslinnade muusikud, kes tulevad üheks esinemiseks ka Viljandisse.


Linnavalitsuse välissuhete peaspetsialist Egle Leisner ütles, et külalised jõuavad siia reedel, 30. oktoobril. Neile tutvustatakse Viljandi vaatamisväärsusi ja kell 17 esineb Valmiera sõpruslinnade muusikute ühiskoosseis muusikakooli orkestrimajas. Kavas on tuntud džässpalad ja traditsionaalid. Kontsert on tasuta.



Laupäeval, 31. oktoobril on kontsert juba Valmiera kultuurikeskuses. Koos muusikutega oodatakse Valmierasse oma kodukohta tutvustama teisigi sõpruslinnade esindajaid.


Viljandist osalevad ühisbändis Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna üliõpilased Kalev Karlson (kitarr), Karl-Markus Kohv (trummid), Allan Järve (trompet) ja Taavet Niller (kontrabass).



Valmiera sõpruslinnade muusikute kohtumispäevadel osaleb üle 30 muusiku. Peale Viljandi on esindatud Solna Rootsist, Halle Saksamaalt, Hoje-Taastrup Taanist ja Zdunska Wola Poolast. Halle Prantsusmaa sõpruslinnast Ronchinist tuleb kuus muusikut, kes on ka kokkusaamise idee algatajad.



Muusikute kohtumise korraldamiseks saadi raha Euroopa Liidu sõpruslinnade liikumise programmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles