Lindsay Lohan nõuab kohtult oma isale lähenemiskeelu kehtestamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: Scanpix Sweden

Näitlejatar Lindsay Lohan plaanib kohtult hankida oma isa vastu lähenemiskeelu, kuna pelgab oma turvalisuse pärast.

Lohani vanemad on omavahel juba pikemat aega avalikku sõnasõda pidanud ning isa Michael väitis hiljutises intervjuus, et Lindsay on sõltuvuses kangetest ravimitest, mida ta ostab ühe Hollywoodi suurima narkodiileri käest, vahendab WENN.

Vastukaaluks neile väidetele kritiseeris Lindsay ema Dina Lohan oma endist abikaasat peresiseste probleemide avaliku arutamise eest, kuid Michael on endiselt oma seisukohas kindel ning väidab, et seisab oma tütarde Lindsay ja Ali huvide eest ning soovib nende kaitsmiseks võtta ette ka juriidilisi saame.

«Ma kavatsen teha seaduslikke ennetavaid samme, Dina. Mida sina teed peale selle, et mõtled välja vabandusi ja paned Ali samasse olukorda, nagu sa Lindsay panid? Ole tõeline lapsevanem, selline, nagu sa olid siis, kui me abiellusime ja päästa meie tütar ning anna talle ta elu tagasi,» ütles Michael Lohan.

Lindsay Lohan on aga oma isa sõnavõttude ning tema tulevaste võimalike tegude pärast niivõrd endast väljas, et palus oma advokaati Shawn Holley Chapmani, et see hangiks Michael Lohani vastu lähenemiskeelu. See peaks jõustuma lähima 48 tunni jooksul.

Väidetavalt plaanis Michael Lohan oma tütre röövida, et korraldada Lindsayle sõltuvusprobleemi teavitamiseks interventsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles