Oasis sõlmis lepingu kolme albumi välja andmiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Oasis
Ansambel Oasis Foto: Internet

Ansambel Oasis annab hiljuti sõlmitud lepingu järgi oma plaadifirma ning muusikagigant Sonyga koostöös lähiaastatel välja kolm heliplaati.

Oasis teatas nädala alguses pikaajalise lepingu sõlmimisest Sony ja bändiliikmetele kuuluva plaadifirma Big Brother Recordings vahel, mis tähendab seda, et kaks plaadifirmat jagavad omavahel albumite müügist saadava tulu, teatab WENN.

See manööver annab ansamblile rohkem loomingulist vabadust ning bändi esindajate sõnul on see äärmiselt põnev ja loovat mõtlemist toetav.

«See lubab bändil kasutada ära kõiki tänapäeval toimivaid uusi ärimudeleid ning samas jääda täielikult oma saatuse peremeheks,» ütles ansambli pressiesindaja.

Esimene kolmest stuudioalbumist peaks poelettidele jõudma juba septembrikuus. Oasise eelmine album, «Don´t Believe The Truth», ilmus 2005. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles